David Ziser

David Ziser blogger fra mandag til fredag hver uge på Digital Protalk. Her kan man se hans lækre billeder, der er tips til alt foto, blandt andet om Photoshop, Lightroom samt masser af tips til Flashfotografering, men han omtaler stort set alt, der har at gøre med at tage nogle lækre billeder.

David Ziser er professionel bryllupsfotograf, foredragsholder, underviser hos Kelbytraining og i 2010 har han udgivet sin første bog Captured by the Light.

Er man en, som holder af at fotografere mennesker, så er David Ziser, lige manden at holde øje med.

David Ziser har lige afholdt et webseminar, som han kalder “Webinar”,  hvor der var plads til, at 1000 personer  kunne se det direkte. Jeg var så heldig at være en af de 1000 mennesker, der kom igennem. Jeg var “lidt” imponeret over, at jeg kunne se det i super fin opløsning på fuldskærm, det må være noget af en båndbredde, de har brugt for at sende det ud. De havde sat det sådan op, at der “kun” kunne være 1000 med, men der var mange flere, der havde tilmeldt sig. David Ziser har fans fra hele verden. På hans blog skriver han, at han er ked af, at der er så mange, der ikke har kunnet være med, at han afholder endnu et Webinar, d.17 marts kl. 2200 dansk tid. Denne gang er det også gratis lige som sidste gang.

David Ziser har uploadet første webinar, så alle kan se det,og det kan ses her i en lidt minder opløsning.

På hans hjemmeside Digital Protalk har han en liste “Top 10 video tutorials for 2009″, og nr. 1 på denne liste er Poor Man’s Lighting Set Up med 89.335 hits.

-Peter

This entry was posted in Hjemmeside. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>