Fotos fra Aalborg Brutal Marathon 2012

Det var blevet tid til at få banket lidt rust af mig selv og mit foto udstyr, så jeg bestemte mig for at tage op til Aalborg Brutal Marathon (2012).
Det var første gang at jeg var tilskurer til Aalborg Brutal Marathon (bestemt ikke sidste).

Tilskuerne på skovbakkevej gjorde alt hvad de kunne for at få løberne til at glemme alt om smerte og træthed på den hårde bakke, der var en super stemning.
Løberende på skobbakkevej var fantastiske, det humør og den rå vilje jeg så den dag var helt fantastisk, og den energi som løberne kom med smittede helt sikket også af på tilskuerende.

Aalborg Brutal Marathon
er Nordjyllands største og Danmarks 4 største Marathon.
Aalborg Brutal Marathon
er med sine 736 højdemeter et af de hårdeste marathonløb i Danmark.

Det var trettende gang at Aalborg Brutal Marathon blev afholdt (2012)


De løb op ad skovbakkevej 6 gange og selv sidste gang var humøret højt, det er seje folk :)
Normalt vil jeg ikke vise alle de billeder jeg tager sådan en dag, men jeg tænker på at hvis det var mig der var med til sådan et løb, så ville jeg gerne se de billeder der blev tage sådan en dag, derfor har jeg lavet et lille fotoalbum som kan ses her. Og til jer der løb den dag vil jeg sige, det er ok med mig at i tager de billeder i kan bruge af jer selv til eget brug :)

-Peter

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>