PhotoForge2 til Iphone, Ipod Touch og Ipad


PhotoForge2 er et foto fotomanipulations software til Iphone, Ipod Touch og Ipad. Jeg har ikke haft det ret længe men jeg er vild med det, super nemt at bruge og kan en helt masse og koster kun 12 kr. (juli 2011).

I PhotoForge2 er der 6 undermenuer.

Menu 1. Curves, Levels, Brightness/Contrast, HSL, Exposure, Noise Reduction, Vibrance, Unsharp Mask, Sharpen, Shadow/Highlight, White Balance, Auto Adjustments, Channel Mixer, Coulor Balance, Colorize.
Menu 2. Der er 27 filter + PopCam og man bare skal have PopCam når nu man har købt PhotoForge2.
Menu 3. Crop, Frames, Textures, Rotate, Resize.
Menu 4. Her kan man arbejde i layer.
Menu 5. Er en slags historie så du kan gå tilbage til et af de forrige fotos.
Menu 6. IPTC info & Exif info, her kan du rette eller tilføje data til dit billede såsom, Author, Title, Category, City, Copyright og mange andre ting.

Når man kommer lidt ind i PhotoForge2 så får man muligheden for at bruge et program der hedder PopCam, det koster fortiden 12 kr.(juli 2011) og det er en No brainer, man skal bare have PopCam når nu man har valgt at bruge PhotoForge2, PopCam har 8 menuer.

Menu 1. her vælger man hvilken type film billedet kunne været taget med, der er 10 forskellige muligheder.
Menu 2. 14 forskellige optiker man kan vælge imellem.
Menu 3.  8 filter at vælge imellem.
Menu 4.  9 flash til at påvirker billedet med.
Menu 5.  7 forskellige framkalder væsker man kan bruge :)
Menu 6. 11 forskellige Textures man kan lægger over ens billede.
Menu 7. her kan du vælge mellem 12 forskellige rammer til billedet.
Menu 8. her er min favorit, PopCam tager og blander det hele sammen for dig og kommer med et bud på hvordan et billede kunne se ud. og det går stærkt både på Iphone og Ipad, man trykker på knappen og inden for få sekunder så kommer den med et bud på et billede.

Bare som inspiration er PhotoForge2 alle pengen vær, det er sjovt at se ens billeder fra en anden vinkel.

Jeg bruger iTunes til at lægge mine billeder over på Iphone eller Ipad.

Jeg har uploadet 80 mb Tiff filer, 15 mb Raw filer og 5 mb jpg filer, og PhotoForge2 har ikke haft problemer med nogen af dem, det køre bare.

Når så PhotoForge2 har lavet vores nye billede, kan man uploade det færdige billede til vores computer, der er mange muligheder at vælge imellem, jeg har brugt at uploade mine billeder via Dropbox det virker uden problemer. Når man gemmer billederen kan man vælge mellem jpg, PNG eller Tiff, de Tiff filer jeg har sent tilbage til min computer via Dropbox var på omkring 45 mb, så det var store filer med masse af detaljer i, kan bestemt lave nogle flotte print af disse filer, og det var det samme med mine jpg filer, fin kvalitet.

PhotoForge2 har lavet en video som kan ses her.

-Peter

This entry was posted in Ipad, iPhone, Software. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>