Backblaze – ubegrænset backup – 5$ pr. måned

Så har jeg fundet min afløser til Mozy, som har sat deres priser markant op for folk med store mænger data.

Backblaze tilbyder ubegrænset backup af en computer til 5$ pr. måned. og til den pris giver det ikke nogen mening, ikke at have en backup på nettet.

Som standart vælger Backblaze at tage backup af alt, på nær operativsystem filer og filer over 9 GB. Hvis man har kataloger på computeren som man ikke vil have backup af, så kan man fravælge dem.

Hvis man har ekstern HD kan man også bede Backblaze om at tage backup af den ekstern HD.

Netværks HD kan man ikke tage backup af.

Backblaze laver en backup af computer på nettet, det er ikke det samme som man kan bruge Backblaze som et pulterkammer.
Backblaze er til backup og er ikke et sted man bare smider det op man ikke vil have på ens egen computer, Backblaze sammenlinger helletiden ens backup med de filer der er på computeren, og vil med tiden slette de filer som ikke mere er på computeren.

Har Backblaze ikke haft kontakt med computeren i 6 måneder så bliver ens data slettet.

Restore (gendanne) kan foregå på 3 forskellige måder, man kan købe en backup på DVD eller HD, men man kan også gratis downloade de filer man skal bruge. Med Backblaze vælger man de filer ud man gerne vil gendanne, så sender de en mail, man klikker på et link i mailen og downloader så en zipfil med de filer man vil have. Ikke at det er et problem, men det er dog ikke lige så elegant som hos Mozy, hvor ens backup bare virker som et ekstra drev og man kan håndplukke de filer man gerne vil gendanne.

-Peter

This entry was posted in Software. Bookmark the permalink.

One Response to Backblaze – ubegrænset backup – 5$ pr. måned

  1. Jan Møller says:

    Har købt det, men jeg er ikke tilfreds, det tager ekstrem lang tid at uploade……………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>