Bestem selv farven

Jeg sad og kikke på billedet af Emilie og kom i tanke om at der er jo en nem måde at skifte farven ud på hendes trøje, for det har jeg set på Kelbytraining på et tidspunkt.

Det man skal gøre er at tilføje et Hue/Saturation adjustment layer, som standart står det til “Master” farver, vi skal så vælge en af de 6 farver det er lige meget hvilken, når det er gjort, så kan vi se der er 3 pipetter til at vælge farver med, vi tager den helt til venstre klikker en gang på den farve vi vil ændre, i dette tilfælde er det farven på trøjen, efter første klik så holder vi lige Shift ned og klikker et par gange mere rundt på trøjen så vi får de fleste nuancer med, så er det bare at trække på “Hue” slideren og “Saturaiton” slideren til vi har den farve vi gerne vil have, går det ud over noget af de andre farver på billedet kan vi jo bare ligge en maske på, men i dette tilfælde med Emilie har jeg ikke gjort andet, da den farve trøjen har ikke rammer sammen med andre farver.

-Peter

This entry was posted in Photoshop. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>